fearlesstr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben Kesinlikle Katılıyorum, Siyaset yapacak olsam gider kahveye oturur orda yapar din konuşacak olsam camiye gider sohbetimi yaparım. Burası bir webmaster platformu web ile alakalı şeyler olmalı siyaset görmek hoşuma gitmiyor. Ya ticaret yapmaya ya da bir şeyler öğrenmeye giriyorum açıkçası.
Bende öyle düşünüyorum
Feyyazcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu tür konuları konuşmak isteyen camiye gitsin, siyaset konuşmak isteyen Yaaa Allahhh meclise.
+1
kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zaten dini konular arada açılıyor , olay çıkarsa'da konu kapanıyor.
Bunu yasaklamanın bir manası yok.

Siyaseti istediğin kadar yasakla , siyaset olmadan hiç bir şey konuşamıyorsun.
Din,Eğitim,Sağlık,Ekonomi,Adalet, her şey siyasetle doğrudan bağlantılı halde ülkede.
Siyaseti katmak istemiyorsan yarım yamalak konuşursun anca.
Herkes ticaretini yaparsa hocam böyle konular zaten olmaz
ua87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorum yazmazsın,konuya girmezsin olur biter.Forumda yasaklanması gereken daha önemli şeyler var.Mesela dating işi mesela işyerlerine,hotellere vs...sahte yorum atma işi bunlar daha mühim şeyler...
Hocam dile getirin sizde rahatsız olduğunuz şeyleri. Ben rahatsızım dile getiriyorum.
TheSeth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunlardan daha önce çözülmesi gereken başka konular var. Ben şahsen forumu sohbet amaçlı kullanıyorum,bir çok şeyide forumda açılan konulardan takip ediyorum haber vs. bakmıyorum izlemiyorum. Yasaklanması gereksiz zaten olay başka yerlere çekilirse konu siliniyor
Ayrıca a desek zaten o a olayı işin ucunda siyasete bağlanılıyor. Böyle bir ülkede yaşayıp siyaseti yasaklamak mantıksız
İşte hocam çekiliyor her türlü o yüzden bence yasaklanması daha iyi olur herkes ticaretini yapar gereksiz kavgalarda olmaz.