Son zamanlarda piyasada birçok kişi flash token aramakta.
Bu konuda bir çok ekiple görüştüm çoğu boş çıkıyor arkadaşlar sizden ricam öncelikle blockchain teknolojisi hakkında birşey bilmeyen ve sırf para kokusu aldı diye yaparım ederim diyen kişi ve ekiplerden uzak durun yazıksınız üzülür kalırsınız. Bu konu çok hassas olunması gereken bir konudur. Ben 8 yıldır bu piyasada kendimi geliştirmiş biriyim . bir süre önce bi arkadaşımın ricası üzerine bir üretim işlemi sağladım hatta rusyada bizim ekiple iletişimde olan bir şahıs eurc diye bir flash üretip piyasaya soktu ve bunun üzerinden bir çok kişiyi dolandırdılar. Bu işe girmeden önce herşeyi dikkatli düşünün.
Şimdi gelelim flash token nedir neye yarar konusuna...

Flah token bire bir usdt ve eth logosuyla görünmez öncelikle burda hem fikir olalım. Örneğin Tether flash üretimi yapılacaksa logoda ufak göze çarpmayacak bir değişim yapın. ve contrat kodunu yazarken oto yapay zeka veya alıntı kodlarla değil bire bir kendiniz yazıp optimizasyonu açmayı unutmayın. Bir çok kişi remixten kodları yazarken optimizasyon kapalı tutuyor çünkü bunlar tecrübesiz bilgisiz deneyimsiz şekilde ya yapay zeka desteği alıyor yada kalkıp oto kod kullanıyor alıntı kod.
Alıntı kodlarda owner kendi cüzdanını belirler üretimi gösteren kişiler ve bu sizi dolandırır aslında ürettiğinizi sanarsınız ama öyle bişe yoktur siz sadece normal bi token üretmiş ve onuda hatalı yaparsınız.
kodlara gelelim kodları decimal değerini herşeyi flag yemeyecek şekilde yazmanız lazım . kodları bitirmeden önce owneri kendi üretici cüzdanınız tanımlayıp veya boş çekin alıntı kod seçmeyin geçelim remixe remixe gelince bunun oluşumunu yapay zekadan veya farklı videolardan bakarak yapmaya çalışırsanız faka bastınız demektir proje çöp. o yüzden optimizasyonu mutlaka açın bu ne işe yarar : optimizasyonu açmak gas ücret düşümü sağlar bir çok flashı üretilen projede bu fardır buna çok dikkat edin.

bu aşamaları geçerken cüzzi maliyetlerle buraya kadar gelirsiniz ben para ödemem yapay zeka yapsın derseniz boşa çıkar projeniz unutmayın yazılımcılar bilir ki yapay zeka her ne kadar mükemmel teknoloji olsada zaman zaman hatalı yani istediğimize uygun olmayan kodlar yazar bu yüzden iyi bir yazılımcı veya blokchain uzmanından destek almanız lazım.

bu aşamadan sonra bizi neler bekliyor :
1- token transfer kontrolleri sorunlar ve hata ayıklama
2- token scan doğrulaması
3- likidite havuzu en önemli yer burasıdır çünkü likidite havuzu boş olan bir tokenin fiyatını 0 görünür
4 - en önemlilerden biri hadi likiditeyi doldurdun diyelim trusta transfer yaptın farklı cüzdan denedin ve gayet sorunsuz geçti işte burda giden cüzdanda sen likidite belirlesen bile fiyat 0 görünür bunun için diğer aşamaya geçelim
5- trusta tokeni listeletmen gerekiyor. bunun için 500twt ödeme yapacaksın logoyu sorunsuz flag yemeyecek şekilde ayarlayacaksın bununlada kalmayıp kodları hatasız yapman gerek birde liste için desteklemen gerekece sosyal medya ekip whitepaper gibi.....
6- tüm aşamaları bitirdikten sonra trusttan sana bir mail gelir ve listeleme onaylandı der ama ufak bir hata yaparsan 500twt çöpe gider ve hataları düzenlemek için başa sararsın.
7- üretimi yaptın sorunsuz aşamaları geçtin yapman gereken holders kasmak bunuda airdrop ile kasabilirsin bilgin varsa bu alanda zaten kolay
8- herşey bitti tamamen oturdu trustta başka arkadaşına örneğin 1.000.000 adet ürettiğin tokeni gönderdin arakdaşın cüzdanını açtı ve göreceği şey : ( 1.000.000 usdt token ve 1.000.000$ para )

ha birde unutmadan buhar sistemleri var örneğin 10 gün kalsın 20 gün kalsın vs bunlara hiç bulaşmayın sakat işler. zaten bu dediklerimi yaparsanız sorunsuz şekilde olur ve transfer ettiğiniz zaman kalkıp web3 adresine değil bizzat usdtz mi bastık diyelim usdtz cüzdan adresine at direk geçer cüzdana .

işi özetleyelim... Üç kuruş için insanları üzecek mağdur edecek ve piyasada benim benim diye gezen boş insanlardan uzak durun. evet bu işte çok ciddi paralar var nasıl kazanıldıgı bana kalsın . zaten yukarıdada bilmeniz gereken bölümlere değindim değinmediğim kendi birikimlerimin tamamını paylaşmadım ama uzak durun bu kadar zorlu birşeyi ordan burdan bakarak yapamazsınız. daha önce üretim yaptım mı diye sorarsanız oda bende kalsın
ve bu işlere girmeden belli bir sermayeniz olmadan bulaşmayın para parayı çeker derler kuru kuruya girip kazanayım benim aracım var üretin satayım boş lakırdı bunlar dikkat edin.
herşey gönlünüzce olsun azda olsa bilgilendirmek istedim umarım faydalı olmuştur. profilimde whatsap kanalım mevcut sorularınız olursa severek yardımcı olurum. iyi forumlar diliyorum heryerdede paylaşmam bu bilgilerimi r10 kıymetini bilin böyle forum bulamazsınız