Site geçişlerinde veya toplu sayfa açılışında arama motorlarının siteye gelip siteyi, sayfaları taramasını beklemek büyük eziyet. Bu işi tanıtım yazısı ile halletmek de büyük maliyet, yorum gibi ugc backlinkler de pek keyifli işler değil.
@Confidant5; hocam'ın googleindexer.com internet sitesini forum'da gördüm, kendisiyle telegramda bir süredir iletişimdeyim. Özellikle hacklenmiş, tarama bütçemin toz olduğu bir internet sitesinde kendisine ricayla bir kaç sayfama Google'ı göndermesini ziyaret edip log kayıtlarımı inceledim.
Tool'da şimdilik üç tane sayfa indexletme hakkı var, üç link giriyorum ve google 5 dakika içerisinde gelip o sayfaları tarıyor. Sitenin otoritesine göre de bu sayfalar index alıp ilk sayfalardan yerini alıyor. Pingletmek gibi basit hareketlerin dışında hayatımda ilk defa böyle etkili bir yöntem gördüm, tool'un ücretli versiyonunu satın almak için bekliyorum.
memnun kalmanıza çok sevindim. Özellikle bütçe konusunda işe yaradıya ne âlâ. Bir kaç gün içinde masaüstü programda kullanıma açılacak inşallah.