Sevindik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sizin 45 dk bile sürmeden kazancağınız parayı eğitime dökerek 2000tlye sattığınızı görünce işlemin kazandırdığına inanmamış hocam yeni nesil haklı olarak Madem bu kadar kolay para kazanılıyor ne diye eğitim yapmaya uğraşıp hemde ucuzdan satarak kendinize rakip yaratıyorsunuz diye sorarlar adama
Babyyoda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence detayı öğrenip bahaneyle sohbeti kesmiş gibi çünkü bi işlemleri anlatmadığınız kalmış.
DieseLLL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuşmada işin 15dakika olduğuna dair bir mesaj yok.
Arkadaş gayet güzel bir dille iyi günler demiş.
Burda sorun ettiğiniz nedir onu anlamadım ?

Banada böyle anlatsanız aynı şeyi söyleyebilirdim.
Sizin eğitiminizi her kişi alacak diye bir şey söz konusu değil bence.
Lütfen yeni nesli böyle bilip bilmeden eleştirmeyin.
Önce ssleri düzgün koyun

Ve 15dakikada 700TL Kazanıyorsanız kendiniz günlük 3saatinizi ayırıp güzel para kazanıyorsunuz , burada niye 500-1000TL eğitim satışıyla uğraşıyorsunuz ?
emilysupplier adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle senin 20 yaşından büyük olmadığını ve konunun tamamen reklam amaçlı olduğuna imzamı atarım.
Umuutwq1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pc olsa yapacağım ilk iş
PropJoe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam kokan hareketler bunlar, hiç bir ads hesabı teknik olarak 15 dk da açılamaz, bunun reklam doğrulaması vs var, neye göre 15 dk da açılıyor hocam, basit bir ads hesabı veya gmail hesabına 500-700 tl veriyorsanız size istediğiniz kadar hesap sağlarım
Müneccim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ads hesabı ne kadar kolay satılıyor?
DijitalDahi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
profilimdeki whatsappdan canlı görüşebiliriz ve profil yaşıma bakabilirsin 🙂
netadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bu konuda bir viral reklam sezdim ama siz de sezdiniz mi bilmiyorum.
waptayiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana soruyorsanız ben de sezdim hocam
yasindmrzn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ADS eskisi kadar kolay değil suspend durumu var 2 dolar harcama limiti var osu var busu var proxy ipv6 sı go logini vs vs . 15 dakikayla kalan bir şey değil hocam kimse kusura bakmasın
emilysupplier adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok hocam size ayıracağım 15 dk ile bir ads hesabı açıp 750 tl kazanmayı tercih ederim.,
Yeni nesilin daha iyi reklam çalışmaları var. Ben bir de onlara bakayım
SEBTURKA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Basit ve ucuz bir CLİCKBAİT havası sezinledim. Bakalım ağa kaç kişi düşecek?
buraxklc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ads hesabı nasıl 15 dakikada açılıyor? Güzel reklam
W3RT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
98'lisiniz ve yeni nesil diyerek konu açıyorsunuz zaten kendiniz de kısmi olarak yeni nesilin içerisinde sayılıyorsunuz hocam ayrıca bahsettiğiniz iş modelinde bu kadar parayı nasıl kazanıyorsunuz ve bu kadar para varsa neden bu pasta dilimlerinin küçültüp 2000₺'e eğitim satıyorsunuz mantıklı gelmiyor
Hocam reklam kokan hareket falan değil, bu işin sektördeki net gerçeği bu. İsteyen açar, isteyen açmaz, isteyen gider 700 TL’sini başkasına kazandırır. 15 dakika diyorum çünkü gerçekten 15 dakika, ama bilmeyen tabii ki anlamaz, inkar eder. Rakip yaratmakmış, sektör zaten dipsiz kuyu, benim gibi bin kişi çıksa tık demez. Kaldı ki mesele hesap açmak değil, süreç yönetebilmek, doğrulama süreci, reklam veren onayı, 2 dolar yemesi hepsi var ve hepsini detaylı öğretiyorum. Bu işi yıllardır yapıyorum, emeğimi, bilgimi bedavaya mı vereyim? Alan adam 3 hesap satsa zaten eğitim parasını çıkarıyor, üstüne parayla satın alamayacağı tecrübeyi cebine koyuyor. Zaten bizim gençlik her işte en ufak zorluğu görünce ‘yok kalsın’ moduna geçiyor, mesele de tam burada başlıyor.