Zorluk çekmeden feraha veremezsin biraz zor olur kabul ama ileride meyvesini yerken aklına bile gelmez bilg÷herzaman en büyük sermayedir bunu unutma
4 yıllık mühendisliğin hiç bir önemi yok, sadece diplomada mühendis olduğunuz yazıyor o kadar, devlet veya özel ünilerde mühendislik adı altında insan yetiştirip, reelde 3-4 ayda alabileceğiniz eğitimi size 4 yılda veriyorlar hocam, başka bir şey değil, programcılık okumak istiyorsanız yine okuyun, ama arka planda kendinizi de eğitin, işler yapın, hatalar yapın, problemler çözün, kendinizi geliştirin, ben mühendisim diyip iş hayatına atılmayın.
Mühendis aramalarının sebebi eğitim verilmediği için mezun olan mühendisinde bişey bilmeden mezun olması ve istedikleri ücrete 1 ay çalıştırıp sonra bırakabilmeleri.
Alaylı olan işi bilen onların fiyatına çalışmadığı için...
Memleketteki üniversitelerinde durumu zaten ortada.
2 yıllık programlama okudum deneyim olarak senior olma yolunda ilerliyorum şu an yapamayacağım proje yok diyebilirim ama sektörde fark ettiğim bir durum var mühendislerde tecrübe olmasa dahi başvurularına dönüş oluyor ben kaç tane ilana başvurduysam deneyim olmasına rağmen dönüş olmuyor