Denokaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevabınız için teşekkür ederim, tabii anlıyorum ancak bahsi geçen şahıs 2 sene boyunca bilerek isteyerek mağdur etti. 2 sene de az bir süre değil ki..
İlginiz için teşekkür ederim
Sizi anlıyorum fakat yazdıklarımla aynı mantık.. Örnek veriyorum oluşturduğu mağduriyete ve iyi/kötü niyetine göre 1 ay 3 ay 6 ay 1 yıl 2 yıl her yaptığı mağduriyet için ARTAN KADEMELİ olarak banlı kaldıysa açılması yine normal. Kişi real yaşamında x bir suç işledi karşılığında mahkeme sonucu para ya da hapis cezası aldı cezasını çekmek için yattı ve çıktı.. Müebbet cezalar sadece çok ağır suçlar için verilir.

Artık SÜRESİZ ban cezası sadece nitelikli dolandırı-cılar ve insanları üst üste mağdur edip düzelmeyenler bu olayı huy haline getirenler kısaca iyi niyetli olmayan kişiler için kullanılacak.

Her sektörde hatalar çıkabilir, her işte problem çıkabilir. Ban cezasını sopa ve tehdit niyetine kullanan çok fazla kişi mevcut. Herkesi süresiz uzaklaştırırsak 10 seneye forumda adam kalmaz. Her suç işleyeni küfür edeni süresiz cezaevine atarsak ülkede sokakta yaşayan insan kalmaz düz mantık..