Merhaba genç girişimci desteğim bitti ayda maksimum 2000 kazanıp az da olsa harçlık çıkarıyordum ama muhasebe kdv vergi vs derken ya bana hiç kalmıyordu ya da cepten ödüyordum vergiyi vs. Şimdi bağkur ücretide çıkıyor. Bende forumdan hizmet alarak ingiltere şirket açmayı düşündüm. Muhasebe ücreti yok, az kazandığım için vergi de ödemiyorum sanırım. Yıllık sadece hizmet ücreti çıkıyor heralde. Sadece stripe kullansam alacağım tutarlar için ordan wise çekip wise kartla harcama yapsam türkiyede sorun olur mu? Sanırım direkt ibanıma alıp ingiltere fatura kesemiyorum. Ne yapmalıyım?
Merhaba, Wise hesabınızı açtığınız zaman şirketiniz adına Türk Lirası IBAN'da açılmaktadır. Bu IBAN ile ödemelerinizi alıp fatura kesebilirsiniz veya Stripe üzerinden dünyanın bir çok ülkesinden kolayca ödeme alıp fatura kesebilirsiniz. Wise ile kendi şahsi IBAN adresinize transfer yapmanız mantıklı olmayacaktır. Kendileri Türkiye'ye kart gönderimi sağlamıyor ancak bunun için ek hizmetlerimiz mevcut. Sorularınız olursa iletişime geçebilirsiniz
Güzel soru 👍 Ancak İngiltere değil'de ABD şirket üzerinden sormak isterim bende, konu sahibinin izniyle.
Güzel. Konu takip. Benim de bu hizmeti ihtiyacım var.
Konuyu bende takip etmek istiyorum. Güzel soru teşekkürler
Merhaba, İngiltere tarafıyla alakalı hizmet almak isterseniz veya sorularınız varsa R10 konumuzu inceleyebilir ve iletişime geçebilirsiniz
İletişim Bilgilerimiz:
Whatsapp: 0850 308 5778
Email:
destek@sirketim.uk
R10 Konumuz:
https://www.r10.net/bozdurma-exchang...8127463-a.html