WxTimer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam inanın hiç bilmiyorum bu sorunla karşılaşıp çözüm bulan arkadaşlar veya fikri olan arkadaşlar varsa belirtebilirlerse herkes aydınlansın
Şimdi dedim ki square space hesabına bir şifre verip google bağlantısını keseyim, bunu da düşünmüş google,
Alan adını iptal ettiğinde zaten tüm Kullanıcılardan kaldırıldı diye uyarı veriyor, yani nasıl oluyor sizinki iptal ettiğinizde hesapta kalıyor anlamadım.