VektorMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Host hangisi ? itiraz yazısı yaz, bir mail mail ile siteni kapattırabiliyorsa ne güzel dünya ya öyle bizde yapalım, yurt dışı host al uğraşma bunlarla, aylık 2 euroya macaristan hosting al offshore tamam, domain de yurtdışı ise tamam bir şey yapamazlar, böyle saçmalık görmedim
hosting tarafında da şöyle bir detay var,ticketı ilk gördükten hemen sonra "neden kapatıldığı yönünde bir detay var mı? herhangi bir dolandırıcılık söz konusu değil çünkü sitede" dedim. siteniz açıldı dediler . ilgili firma ile iletişime geçebilirsiniz dediler. Hemen açmasaydınız başıma iş gelmesin dediğimde de "Site içeriğinde bir sorun yok ise tarafınıza bir yükümlülük oluşmayacaktır. Bu tip siteler üzerinde firma isimleri ve logoları kullanıldığı için telif uyarıları iletilebilmekte ve işlem talep edilebilmektedir." dediler. acaba yemlemeyi hosting firmasına yaptılar da durumu ayıkamadılar mı diye de düşünmüyor değilim. bu yüzden mailin kim tarafından geldiğini iletmelerini istedim cevap bekliyorum. host firmasını da yazamıyorum, kendisi forumda çünkü .