Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin stratejiniz ap ayrı farklı hocam. Mantıklı mı diye sorarsanız kesinlikle evet. En azından bir çoğumuz gibi '' günü kurtarayım '' kafasında değilsiniz. Onun için rahat bir yapınız olduğu düşüncesindeyim. Dediğiniz kişi müşteri sayınız az olduğu için hizmet kalitenizin de ön planda olduğunu düşünüyorum.
Hocam yalan söylemenin bir manası yok. Geçim derdim yok diyelim. Kendim zaten tam zamanlı olarak remote bir dating ajansının yöneticisi olarak çalışıyorum. Eşim dating sektöründe çok tanınmış biri. Reklamlarını gördüğünüz tüm uygulamaların mena ve tr market danışmanı. Bu sebeple geçinmek ya da günü kurtarma kaygım yok. Biraz bunun rahatlığı var.

Ama bir şekilde eğer döngüyü oturtursanız iş işi getiriyor. Çünkü müşteri kendini private hissediyor. Mesela arkadaşa hesap satmışız. Aşağıda spoiler içinde.

Mesela yukarıdaki müşteri hizmete zam yapmadan 43750 Liradan almış hesabın tanesini. Şuan 75K bu hesaplar. Adama 1 ay sonra "bile bir sorun var mı?" diye sorabiliyorum. Ve tam 3 saat sohbet ettik. Ben bu hesabı 15K'ya satsaydım hiçbir şey umurumda olmazdı ve hesaplar bu kadar sağlam olmazdı. Sattığım hesaplara 32 uygulama yükleyen var mesela. Bu arkadaşımızla gecenin sonunda bir hesap için daha anlaştık. Çünkü biliyor ki alınan paraya göre sağlam iş teslim ediliyor ve karşısında bir muhatap var.

Yukarıdaki spoiler'ı şunun için verdim. Pahalı ve kaliteli hizmet verirken döngüyü sağlamak çok zor. Benim forumdan sürekli müşteri bulmam 2 yılımı aldı. Herkes bu kadar dayanamayabilir. Ben şanslı azınlığım. AMA YABANCI FORUMLARDA BU RAKAMLAR NEREDEYSE BEDAVA OLARAK ALGILANIYOR.

Günde 4 saat R10'a ayırırken 2-3 saatte yabancı forumlara MUTLAKA AYIRIN.