merhabalar 2023ün kasım ayında hesabıma gelen para sonucu mahkemelik oldum.
Hesabıma gelen para telegram kanalı satmamın sonucunda kazandığım para onu çok iyi hatırlıyorum
Fakat şöyle bir detay var kanalı sattığım kişi sıkıntılı hesaptan attırmış parayı o yüzden dava bana da yansıyor
Bana parayı atan şahıs diğer şüpheliyi tanımadığını beni de şahsen tanımasa da ticaretimiz olduğunu söylemiş, sözde kendisine dükkanı için malzemeler tedarik etmişim o attığı para buymuş.
Halbuki ben davada ismi geçen şahıslarla bu zamana kadar ne telefonla görüştüm ne yazıştım ne de isimlerini biliyordum
Davada mağdur arkadaş instagram üzerinden telefon kazandığını sanaraktan dolandırıcılara üç parça şeklinde toplam 6180 TL para gönderiyor, mağdurun parayı gönderdiği hesapta bana para attığı için ben de şüpheli olarak gözüküyorum fakat mahkemede ben kanal sattığımı nasıl kanıtlayacağım üstünden uzun süre geçti hangi kanalı sattığımı bile hatırlamıyorum
Davada benle beraber üç adet şüpheli var, benim sicilim temiz karakola sadece bir kere gittim hayatımda o da bu dolandırıcılık olayı için ifade verdim.
2023 deki durum 2 yıl sonra mı geldi, benimde başıma geldi böyle bir Olay rabbim göstermesin. Çok kötü bir durum, Rabbim yar ve yardımcın olsun.