anilguler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sana ne anlatsam az chatgpt bile:

Genelleme yapıyor: Tüm diğer sistemleri "çöp" olarak nitelendirmek, onların her durumda yetersiz veya işe yaramaz olduğunu iddia etmek demektir — bu ise gerçekçi değildir.
Karşılaştırma yok: İddiasını destekleyecek objektif veriler, test sonuçları, performans analizleri vs. sunmuyor.
Rekabeti küçümseyici bir yaklaşım sergiliyor. Kendi sistemini öne çıkarırken rakipleri kötülemek, yazılım topluluğunda veya profesyonel ortamda etik dışı kabul edilir.
Kullanıcıları yanıltabilir, çünkü sistemin kalitesini sadece diğerlerini kötüleyerek anlatmak doğru bir pazarlama stratejisi değildir.

ETİK DIŞI BU YORUM. Diğer geliştiricilerin bütün botlarını denedin mi? Bir geliştirici bu yorumuna denk gelse ayıp değil mi? Doğru bir pazarlama stratejisi bu değil; rakipleri kötülemek etik değil. Rekabeti küçümseyici bir yaklaşım r10 kurallarına göre de doğru değil. Bırakalım sen sat o zaman hit botunu tek.

Bu yorumu sen değil; kullanıcın yazsa o zaman normal.

Hit botu kelimesinde kendini neden getirmedin? bir müşteri adayı olarak soruyorum...
Tarafsız olarak yorum yapıyorum diyerek kendiniz zaten hali hazırda taraflı yazdığınızından anlaşılıyor.
Konu sahibini baltalamakta istemiyorum ancak siz uzattıkça uzatıyorsunuz, bir tane cümleyi alıp onu gpt sorarak bundan fikir vermesini isteyerek zaten basit yorumlama düzeyinde kalıyorsunuz.
Buyrun beraber yapalım diye yorumumu söyledim, maliyetleri karşılayın beraberce görelim diye.

Ölçeklenebilir sistem ile bu maliyet açısından saçma olacaktır, mesele hit botu kelimesinde neden kafada olmak isteyeyim sonucu çıkıyor. Kaç tane cookie kaç tane proxy ne kadar ram tüketecek ki ortada bir yarışmada yokken, bununla uğraşmak yerine sisteme adapte olup iç müşteri memnuniyeti sağlamak daha faydalı, insanlar yeni özellikler istiyorlar. Ki müşterilerime loglama sisteminde her cihaz için her kullanımında sıralamalarını özellikle belirtiyoruz.
Ama siz tartışma ortamı yaratmak konusunda halen ısrarcı oluyorsunuz, bu konudaki son cevabımdır.

Konu sahibinin ilk mesajını okumanızı tavsiye ederim, ki arkadaşının sektörü az buçuk tahmin edebiliyorum
Anladığım kadarıyla herhangi mod'luk belirtisi de yok sizde, size düşen beğenmiyorsanız veya yanlış geliyorsa report edersiniz, onlar forum kurallarına uymuyor ise kaldırır veya yasaklar. Etik olup olmadığına forum kuralları belirler.