amaaaan astroloji demeyin bana.. aytaç öner denen biri var insatgramda. benim hatuna "senin işilkin zaten uzun sürmez" falan demiş. şimdi o adam hakkında güzel sıfatlar kullanıcam adminler beni sepetleyecek. ortalık ne dediğini bilmeyen, lafın nereye gittini önemsemeyen, insanların hayatlarını nasıl etkileyeceğini düşünemeyecek kadar gri beyin hücresinden yoksun insanlarla dolu. bir başkası orasını burasını estetik yaptırıp milletvekillerine falan harita bakıyor. hem hacı hocaları hem de ötekileri idare ediyor.
bu işler bir gün yapanın elinde patlar. üç beş dediği tutunca kendini öte dünyadan haber alan ermiş kişiler gibi görmeye başlıyorlar, burunları bir karış havaya kalkıyor. bana sorarsan bu işlerin sonu karanlık bir çöp kutusunun yanıdır.
az buz da kazanmıyorlar hani... verig yok birşey yok. amaaaa... günün birinde birine denk gelirlerse... eyvahlar olsun....
bu devirde yapabiliyorsan yap derim. bu memlette etik falan kalmadı. gemisini yürüten kaptan. ama dikkatli ol. takma ad falan kullan. malum telefonlar adresler kimlik bilgileri trafik ışıklarında satılacak neredeyse.