alit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende tüketici olarak şunu demek istiyorum;
Ürünü araştırmak yerine arkadaşınız "fiyatlar her yerde böyle enflasyon yüzünden" söyleyip alıyorsunuz hemde itirazınızda numara yanlış olduğunu belirtiyorsunuz.
Kendi hatanız yüzünden başka bahaneler üretip hala buradan destek almaya çalışıyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden ticaret maalesef böyle.
Zaten iadeniz reddedilmiş umarım itirazınız da reddedilir.
Nasıl bir kafa yaşıyorsunuz bilmiyorum ama lütfen sırf yorum olsun diye konuşmayın. Bir öneri tavsiyeniz varsa yazarsınız diğer türlü cevap vermenize gerek yok. Yazdığınıza gelince ; zaten ürünü araştırmadan aldığım için hatalı olduğumu kabul ediyorum ama firmanın buna rağmen kalkıp aynı ürünü 2000'den fazla farkla satması kabul edilir bir şey değil. Yani benim araştırmadan almam sorun ama firmanın 2000'den fazla fiyat farkıyla satması sorun değil öyle mi? Nette 2500e satan adam da kâr elde ediyor, bu adam da 4500 TL'ye satarak kar elde ediyor. Kaldı ki aradaki fark 500-1000 TL olsa yine sesimi çıkarmam serbest piyasa der geçerim. Ama 2000'den fazla fiyat farkı olan bir yerde enayi gibi olanı kabul edip sineye çekmek de bana göre değil! Ayrıca sizin burda zorunuza giden şey ne onu anlamadım. Haydi desem ki online olarak aldım ve adam kargo fiyatı şu bu zarar etti diye iade kabul etmiyorsa hak veririm ama fiziki aldığım bir mağazadan 24 saat bile geçmeden iade etmemin kabul olunmaması anlaşılır gibi değil. Çünkü firmanın aleyhine hiç bir şey yok. Sizin bu saçma yorumunuza da pesss diyorum! Cevap vermenizi beklemiyorum, lütfen benimle tartışmaya girmeyin öneriniz varsa yazarsınız yoksa konuyu okur geçersiniz. İyi forumlar.