İnstagram hesabi hocam, zaten oyle birsey soz konusu degil forumda defalarca iban to kripto iban to iban yuzunden basi yanan insan konulari gordum bu seref yoksunu da onlardan biri.
Ben zamanında bas bas bağırıyordum başı yanan arkadaşım oldu ödeme açıklamaları boş yada elden borç yazmayın sakız alsanız belirtin, r10dan biriyle ticaret yaptın insta hesabımı sattın mesela r10xxx üyesi insta hesabı ücreti diye belirt, adam kabul etmezse yapma ticareti, üyeler boş gönderttiriyor forumda çok yapan var bunu patlayınca kucaklara geliyorsun, böyle durumlarda kanıt kalması gerek. Benzer durumlar yaşanıyor ne yaparsan ne alırsan hizmet açıklaması yaz böyle şeylerde hayat kurtarıyor, panikleyecek durum yok, şubelere gidin bu durumlarda sonuçta sana gelen para bir banka hesabından geliyor iban olmamasına imkan yok, yurtdışı gelirse ayrı, banka işlem yapamadığında yakınında bir emniyet müdürlüğüne gidip siber suçlara durumu anlat, hızlı hareket etmen gerek bu tip kayıtları aldıktan sonra paraya dokunma zaten hiç sorun çıkmaz ama dikkat etmek gerek.