Şimdi ben bilinen büyük bir markadan Ayakkabı satın aldım. Mağaza bana 4500 TL fiyat çekti pahalı diye almayacaktım fakat arkadaş her yerde artık ayakkabı fiyatları böyle deyince, enflasyonun artışına aldanarak pek araştırmadan almaya karar verdim ve bende pazarlıkla zar zor 3800 e indirdim. Daha sonra ayakkabıyı eve getirinca başka arkadaş pahalıya aldığımı söyledi netten baktığımızda 4500 denilen ayakkabı 2500 çıktı. Böyle olunca 14 günlük cayma hakkımı kullanarak hemen ertesi gün iade etmeye gittim ama adam "firma iadeyi kabul etmiyor istersen değişim veya para puan verelim" dediler. Kazık fiyata sattıkları için kabul etmeyip tüketici hakem heyetine başvurdum ve 6 ayın sonunda cevap geldiğinde üründe kusur olmadığı için iade isteğime red geldi. Sizce buna karşılık ne yapabilirim, itiraz edebiliyor muyum etsem sonucu ne olur? Ayakkabıyı hiç kullanmadan, hiç bir kusur olmadan ertesi gün iade etmek istediğim halde red yiyorum. İşin parasında değilim artık, mağazaya kıl olduğum için sonuna kadar hakkımı kullanmak istiyorum.