ByHazerfen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, geçmiş güncelleme mesajına beğeni atan kişileri etiketliyorum. @dertliA; @Vfreaks; @AFNaNTiK; Konuya olan ilginizden dolayı teşekkür ederim.

Tumblr kısmındaki testlerim bitti sayılır, daha öncesinde pinterest botu yapmıştım bu botu geliştirmeye zaman ayırma aşamasına geçiyorum.

Mevcut tumblr botunda ve sistemde bazı iyileştirmeler yapıldı, Mevcut botu hızlandırmaya yönelik ek işlemler yapıldı ve şuan çok daha hızlı ve stabil şekilde çalışıyor. Bunlara ek olarak, tumblr'da paylaşılan içeriklerin linklerini kayıt edecek bir mekanizma kurdum. Bu mekanizma ile paylaşılan post linklerinin kaydını tutup pinterest botum da tamamen testleri bittikten sonra yeni bir siteye geçip sistemleri enteğre edip Sosyal medyada yapılan tüm paylaşımların linklerini google bot'a pingleyip o sayfalara index aldırıp bu sayede googleden bu sayfalara hit giderse giden hitin de bir kısmını kendime çekerim diye düşünüyorum.

Tumblrla ilgili genel izlenimlerim : Korumacı fakat bypass edilebilir yanları mevcut. İşlem hacminin çokluğuna göre çok rahat bir şekilde global hit çekebilirsiniz.

Konuya daha sonra güncelleme yayınlar mıyım bilmiyorum fakat güncelleme olması halinde etiket almak isteyen kişiler bu mesajı beğenebilirler.

Pinterest kısmı içinde bir hikaye konusu açmayı düşünüyorum. Oradan gelen hiti de o konu üzerinden takip edebilirsiniz.

Sorularınız varsa sorabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.
Etiket ve de emeklerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim hocam, benim bir sorum olacaktı ricam : "Sosyal Medya Tumblr ve de her hangi bir platform olsun, Adsense tarafına doğrudan sosyal medya dan çekildiğinde ban vs. ya da kısıtlamalar ile karşılaşabiliyor muyuz hocam acaba?"