Konuyu biraz tekrardan uyandırmak gibi olacak ama bende birkaç kelime söylemek isterim. Çünkü yıllardır geoit temasını kullanan biriyim (hala da bazılarında aktif) ve son zamanlarda olivini yakından deneyimliyorum projelerimde.
Şöyle ki eğer ben özelliğe, bileşene doyayım diyorsanız geoit bu konuda çok ama çok başarılı. Her şeyin en az 3 den fazla varyasyonu mevcut. Çok fazla özelleştirme yapabileceğiniz bir tema. SEO açısından da gayet başarılı ve güzel tema. Övme bitti şimdi gerçekleri de konuşalım.
@Foxi; hocamın da dediği gibi son zamanlarda yenilik adına çok fazla bir şey gelmiyor maalesef. Bunun sebebi neler ekleyebiliriz daha düşüncesi mi yoksa farklı projeler mi bilemiyorum elbette ama bu gerçeği de göz önünde bulundurmak gerek.
Olivin geoit kadar özelleştirme seçeneği yok açıkçası ama ciddi bir yenilikçi düşüncesi var. Sanıyorum ki temayı yapan arkadaşlar, kullanıcılar 20-30 tane eklenti kullanmasınlar onun yerine biz temaya gömelim demişler

Şöyle ki performans anlamında bir sorun yok. Gayet hızlı ve akıcı. Mini SEO özellikleri ile güzel gidiyor. Arka plandaki paneller de o kadar karmaşık değil. Bir de işin diğer boyutlarına gelirsek; Oto makale yazdırma botu da ortalama (8 alt başlık, 5 FAQ, Yazıda da; uzun seçeneği seçtiğinizde GPT 3.5 turbo da) 0.006$ - 0.009$ arasında bir şey harcıyor. Ama gpt 4 açarsanız işte orda biraz değişiyor. Ortalama 0.15 - 0.20$ civarında makale başına harcama yapıyor. Pexels api ayarı çok güzel düşünülmüş. Fakat kullanırken dikkat edin. Garip garip görseller de gelebilir

. Ama bunu açıp açmama gibi ayarı sizlere bırakmış olmaları elbette güzel.
Sözün özü şu; özellik istiyorsanız geoit, yenilikçilik ve entegrasyon ile kafam rahat olsun özellik nihayetinde gelir diyorsanız da olivin.