Disturbed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şaşıran arkadaşlar olmuş ancak hintliler, vietnamlılar, vs. çok çok daha fazla cihazlarla bu işi yapıyor Tabi şahsen ürettikleri hesapların kaliteli olduğunuda pek düşünmüyorum.
max 1 gün dayanır hocam.

webkaplani adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O kadar telefona gerek yok ki android studio diye bişey var işi bilcen işe gitmicen
android cihazlarla üretilen mailler kaliteli olmuyor. google'un sahasında google'u aldatmaya çalışmak yenmek gibi birşey. ios androide göre daha kapalı kutu.

adarsukru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kolaylıklar dilerim 83 Telefon +20 çalışan ile devam ediyoruz. Bazen işi ufak görenler vs oluyor arkada dönen emeği bilmezler ama Allah daim etsin Bu arada sizde Adana daymışsınız
hocam inanmazsın, gmail işi sayesinde dekorasyon üzerine bir fabrika kurmanın eşiğindeyim mi desem, eşiğindeydim erteledim mi desem şuan öyle bi yerdeyim yani. istesem kurarım, ancak 3 aylık bir bebeğim var, daha fazla evden uzak kalmak istemiyorum bu aralar. hatta bir şey diyeyim mi, ihracat müdürü olduğumdan dolayı fabrikayı kursam şuan 8-9 ülke direk 40 lık konteyner siparişi vermeye hazırlar. ama kızım herşeyden önemli. evden dışarı çıkınca özlüyorum. hatta bundan dolayı küçülmeye gidip ihracat sektörünü bırakmayı düşünüyorum. chatgpt de bunu önerdi : )