ozkanboztay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O dayının her yerini kesip içine 2 kg tuz döküp tekrar dikecek, her tarafına aynı işlemi yapacaktım. Bir taraf iyileşirken diğer tarafa aynı işlemi uygulayacaksın. Tek tek parmaklarını çekiçle kıracaksın; sonra gerekirse diğerlerini iyileştirmeye çalıştırıp, tam iyileşmeye çalışırken tekrar kıracaksın. Sonrasında gidip derisinin hepsini sıyıracaksın ve tuz dolu kovaya koyacaksın. Sonra kol bacak her gün böyle şişi ısıtıp her yerine sokucaktım özellikle gözlerinin içine tek tek o yanma sesini duyana kadar sonra kulaklarının içine Her gün farklı şeyler deneyecektim. Diyecektim ki, Türkiye'de maalesef adalet yok, böylelerini saklıyor; meydana çıkartsınlar bakalım ne oluyor
Hocam haber kanımı dondurdu açıkçası fakat sizin mesajınıza geldiğimde aynı şekilde kanım tekrar dondu bence bir psikoloğa görünmeniz de fayda var haber de ki olay hiç normal değil ama sizin de bu denli bir tepki vermeniz suça çok meyilli bir vatandaş olduğunuzu gösteriyor idam istersiniz anlarım ya da ömür boyu hapis istersiniz meydan dayağı istersiniz de siz biraz fantezili işkence istemişsiniz gibi duruyor