doox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gece gece kahkaha attım hocam, siz sadece alan adı için ödeme almışsınız ve alan adını de satın almışsınız, eee tam olarak dolandırıcılık burada nerede? gecikme mi? güldürmesin insanı, dolandırıcılık böyle bir şey değil.
Alan adı için bir ücret ödedi kendisi bana. Bende alan adı kayıt edip faturasını kestim. Tek sayfa tasarım yapılacaktı sitesine. Bunun ücretini de iş bitiminde ödeyecekti.

vFurky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belki bir ara bulucuyla işi halledebilirsiniz. İşin ücreti çok yüksek bir meblağ mıydı?
Kendisinden sadece alan adı için ücret aldım, ücreti aldıktan sonra alan adını kayıt ettim. İşin ücretini iş bitiminde yapacaktı.

Project10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
müşterinize söz verip nasıl unutabiliyorsunuz bende onu anlamadım beni yanlış anlamayın demekki pek önemsemiyorsunuz gibi geldi işinizi zaten faturalarınızın tam olduğunu yazmışsınız alan adı aldığınız için müşterinize bununla ilgili fatura kesmişsinizdir herhangi bir sorun olmaz resmi belgeleri ibraz edersiniz olay tatlıya bağlanır.
Biz evi sürpriz olarak bulduk, açıkçası bu pazar günü eşya bile alacağımız planı yoktu. Boyacı bulmak için bile en az 10 yeri aramışımdır. Şimdi sizde birkaç boyacıyı arayın ve sorun. Çoğu sezonunda bu sebeple herkes dolu.
Yani her şey o kadar sıkıştı ki gerçekten iş vs. düşünemedim. Zaten sözümü tutmamış olmam vs. bunlar bahanelerin arkasına sığınmak gibi olur. Benim müşteriye durumu haber verip gecikme yaşanacağını söylemem gerekiyordu. Yani
gecikmeden dolayı müşterinin kızmasında sorun bulmuyorum kendisi haklı bir hizmet talep eden olarak. Fakat buradaki durum 300 TL ödediği ücreti karşılığında alan adı alındı ve faturası kesildi. İş yapılıp bittikten sonra işin ücretini verecekti. Böyle bir
durumda ben kendisini nasıl dolandırmış olabilirim ki hocam. Benim biraz zoruma giden bu oldu.

Müneccim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Para da almamışsınız. Neyin şikayetini yapacak?
Bilmiyorum, yazdım sordum ama dedi ki muhatabınız ben değilim savcılıkla görüşürsünüz.

Cinarstudio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam geçmiş olsun, elbette kimse böyle birşey yaşansın istemez. Ksrşı taraf da madur olmuştur doğrudur. Ama düşün cenaze gibi durumlarda bazen zamanında gitmeyebiliyor. Sen telafi yolunu açtıysan karşı tarafında çok büyük bir kaybı yok ise bu gecikmede. İşler kötüye gitmeden uzlaşı sağlanmalı. He olmadı gitti şikayetçi oldu. Aynı buraya yazdıgın gibi savcılıkta da durumu anlatırsın.
Kendisi muhatap olmayacağını savcılığa anlatırsın diyip kestirip attı.