Merhabalar,
Bir müşterime ön ödemesiz iş yapacaktım.
Temmuz ayında düğünüm olduğu için 2 aydır haldır haldır ev arıyoruz. Şansa Cuma günü evi bulduk, Cumartesi sabahtan anahtarı aldık bende
koşa koşa gittim boyacı buldum. Adamla beraber 1 günde 3+1 evi boyadık bende yardım ettim. Pazarda koşa koşa beyaz eşya vs. ne varsa aldık hazır evi bulmuşken.
O sıra Cumartesi teslim etme sözü verdiğim işi geciktirdim ve hatalı olarak adama da haber vermeyi unuttum. Lakin gerçekten telaş içerisindeydim ve tamamen unuttum.
Yapacağımız iş için sadece adamdan alan adı ücreti aldım, alan adını da satın almıştım ücreti aldıktan sonra. Parayı direkt alan adına verdim yani.
Az önce yazdı bana dolandırıcısınız, yarın sabah ilk işim savcılığa gitmek diye.
Kendisine durumu anlattım, özür diledim. Kızmasında haklı olduğunu da belirttim. Yani hem gecikmesinden hem durumu daha erken haber vermemiş olmamdan dolayı
müşteri kızmakta sonuna kadar haklı. Fakat *********** demesi gece gece tüm modumu düşürdü. Hizmet verdiğim sektörle alakalı burada paylaşımlar vs.
Yarın savcılığa gittiğinde ben bu durumu savcıya nasıl anlatacağım bilmiyorum. Bu arada çok şükür kimseyi şimdiye kadar dolandırmışlığım vs. yok.
Faturalarım vs. her şeyim tam. Eksiksiz iş yaparım ve buna özen gösteririm. Lakin hem bu durumla itham edilmek can sıkıcı oldu hemde adama mahçup oldum.
İki ucu ....... değnek misali.