kahnimrus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zamanında cam filmi getiriyordum Çin'den. zannediyorsam 2019-2020 yılında bir düzenleme olmuştu o dönemki içişleri bakanı tarafından ve tüm cam filmlerinin yasaklanmasına karar verilmişti.
Ondan sonra bir kaç defa daha kanun değişti fakat hatırladığım şu ; Ön cam filmininin kullanımı tamamen yasak ; 2ply filmlerde ise %80 serbestlik var. (1 numara cam filmi)
Burhanese2007 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onun ceza yazacağı varmış.
Benim tüm camlar simsiyah kaç kere de çevirmeye girdim hatta söylediler yasak normalde diye sana patlamış ihale
Şimdi %70 ışık geçiriyorsa serbest yazıyor internette polisin elinde bir cihazla bunu ölçmesi gerekmiyor mu? göz kararına nasıl bırakıyoruz ? mahkemeye itiraz ettim polise de görevi kötüye kullanmaktan dava açıcam. eğer ki suçsa bir cihazla ölçsün gözüyle baktı şöyle dedi dedi bu filmler yasak ceza yazdı. ceza yazarken de mercedesler felan geçti bak hepsinde film var niye yazmıyorsun dedim? 10 arabanın 9 unda film var zaten gücü garibana yetiyor bide bana diyor hadi arabada beni silahla bekliyorsan diyo niye seni silahla bekliyim dedim ya