ssmedyadanısmanlık adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnceleyip neye deneyiminiz varsa onu verin

Hocam mesele iki insan arasındaki güven yada güvensizlik değil Allah’a şükür ticaret akışımız iyi bizim ,geldiğim gün işede başlayamaz zaten bugün forum gezintisi yapıyorumki modlar daha konularımı aktif etmedi ama teşekkürler , ben açılan alım konularında ki müşterilerin sanki burda hizmet Beren’ler açmış gibi konu açmaları gözüme battı.

hocan dışarıda sattığın ürünü gider elinden alırsın ama dijital hizmette alınamaz bunu kavramanız lazım dijital ürün hizmet her zaman anlaşmaya bağlı önce ödeme olur. Ve net şekilde anlaşma sağlanır ama yazılı ama sözlü fakat önce ödeme olur bugün Facebook’ta gördüm Freelancer sabaha kadar yapmış tasarımı 5 bin dolandırılmıs o bulacak tasarımları gidip alamıyor ama senin elinde iban var dava açma şansın var bu konu benim görüşümce boyle

Hocam ticari ahlak değil konu ben alım konularını okudum müşteriler onlar olmasa Freelancer aç kalacakmış gibi konu açmaya başlamış ondan bahsediyorum
Dijitalden bahsediyorum zaten. Sen biraz araştır piyasayi. Ben bütün hizmetleri yurt dışından escrowla alıyorum.