Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
kardeşim yaşın kaç... kalkışma bu işlere. bak buralarda bu tip şeyler yazan tüm arkadaşlara söylüyorum. genç yaşınızda kaptırmayın kendinizi bu işlere. öncelikle sağlam para kazanın. kadın para tuzağıdır. erkeği çok yüksek olasılıkla aşağı çeker. kazanmak ve kendini geliştirmek için kullanacağın zamanını çalar. zaman en değerli varlığın. istediğin herşeyi yap ama öyle aşk meşk işlerine kalkışma...
bu işin en iyi ilacı ne birliyormusun ? borsadan foreksten veya sağlam getirisi olan bir yerlerden para kazanmak. hiç ama hiçbirşey banka hesabında bol sıfır görmekten daha tatmin edici değildir.
ayrıca şu sözümü de unurma... "bir erkeğin tek dostu banka hesabıdır." bugün dinlemezsen gün gelir "ahhh ulan o eblek adam doğru diyormuş" dersin.
kendine yatırım yap, kadınlara değil. bu devirde öyle filmlerdeki gibi insanları bulamazsın, ben inanmıyorum. ingilizce öğren, almanca öğren, borsa öyren, programlama öğren ama onu da borsa robotu yazmak için kullan. parayı takip et. çok para kazanabileceğin yollara doğru git. üç beşle uzamaz kısalmazsın.
hatun kısmına gelince... öncelikle kadınlar kendilerini aşık edebilme yeteneğine sahipler. biraz düzgün giyinirsen, cebinde iyi kötü seni rahat yaşatacak paran varsa, gergedena da benziyor olsan sana aşık olacak biri çıkacaktır. hele hele dediğim gibi sağlam kazançlar elde ettiysen alternatiflerin öyle artar ki inanamazsın. mıknatıs gibi şekersin onları kendine. diyeceksin ki şimdi "paraya gelen hatunu ben ne yapayım".. "saf olma" derim ben de. hepsi paraya gelir. hepsi senin sağlayabileceğin inkanlara gelir. dna'larında programlı bu. ayrıca "onun gibisi bulunmaz" martavalına da kapılma. çok düşük kalitelileri hariç tutuyorum, diğerlerinin hepsi aynıdır kardeşim. aralarından sana uygun biri mutlaka yanına gelecektir. şanslıysan kötü gününde de yanında olacaktır. ama şanssızsan yukarıdaki banka hesabı her daim senin dostundur.
şanslıysan iyi bir kadınla tanışırsın seni yukarı taşır. şanssızsan tanıştığın kadı seni batırır. acele etme. cebindeki parayıu harcama. ne kadar paran olduğuu söyleme.
kendine yatırım yap kendine... bir kadına yapacağın harcamalarla yurtdışına git. orada be harika kadınlar, gerçek kadınlar var. unutma, dişi doğurabilme yeteneğine sahip insan türüdür. kadın bambaşka birşeydir. buralarda bulman zor olacaktır ama dışarılarda çoğunluk düzgün, karakterli, ne istediğini blen, seni saçma sapan kaprislerle yormayan, kültürlüdür. biliyoruz herhalde...
gözünü açık tut. aşk dediğin duygu aşırı miktarda çikolata yediğinde oluşur. hormonlarına yenilme. tekrar diyorum. kendine yatırım yap. kendine. ama sadece kendine.