SosyoHost Bilişim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar hosting firmamı satıyorum müşterilerim zaten hep esnaf tanıdıklarım ve yakın çevremdir. uzun süredir ilgilenemediğim sürekli yurt dışına çıktığım ve şimdi ise yurt dışına taşınma kararı aldığım için...
Açılış: 21.06.2021
Domain kalan süre: 1501 Gün
Sunucu Veri Merkezi Kirası: 4900 tl Extra IP ücretleri Dahil
İstenilen Fiyat 260.000 TL
Kendi sunucum mevcut onuda veriyorum Mars DC de barınıyor şuanda HP ProLiant DL380 G9 Marka 2U Full SSD Çakılı 2 tane RD var backup için HDD çift işlemci gayet güzel
Sunucuyu da vereceğim değeri 100 bin tl civarı sanırım bilgim yok oldu baya alalı
Site Sunucusu Hekzner Cloud da batınıyor aylık 11-12 euro
Wisecp Profesyonel Ömürlük Lisans - 33.500 TL Değerinde
Wisecp WChat Ömürlük Lisans - 700$ Değerinde
Wisecp AI Assistant(Yapay Zeka Desteği) - 700$ Değerinde
Softaculous Virtualizor Professional + Backuply (Limitsiz) 1 Yıllık VPS sanallaştırıcı Lisans - 240$ değerinde
Plesk-Cpanel Hosting-VHM
Wisecp Hetzer Cloud Lisansı- Süresi bitmiş olabilir.

Temalar
HostCloud - Wisecp Tema - 3500 tl değerinde
Softhost - Wisecp Tema - 5000 tl değerinde
HostlarHD - Wisecp Tema - 15000 tl değerinde
Prusa - Wisecp Tema - 12000 tl değerinde

Epin Satış sitesi Gamox Süresiz Lisans - 15000 tl değerinde
Epin Satış Sitesi Süresiz ve Sınırsız Lisans - 36000 tl değerinde

Şirketin Marka tescili mevcut alındı. Marka tescillenmiş belgesi ile birlikte verilecek. Site adımız korumalı - 20000 tl değerinde
2 yıllık R10 Kurumsal+ Plus paketinden 1 yıl kaldı 30000 tl değerinde
2 yıllık Bilişim Firması rozeti 1 yıl kaldı - 3500 tl değerinde

Dileyen kişiye Limited Şirketi mevcut onuda devir edebiliriz...

Hazır Script paketlerim mevcut tam değerini hatırlamıyorum fazla sayıda Script mevcut eticaret vs birsürü kategoride sitede yüklü kullanıma hazır sadece 85 tane var ayriyeten premium eticaretlerinden tutun birçok script mevcut hepsi ücretli r10 üzerinden satılan scriptler zaten. değeri 50k dan fazladır

aylık çok bir masrafı yok bu belirttiğim herşeyi veriyorum aslında elimde ne var ise vereceğim tamamen bırakıyorum çünkü
Detaylı bilgi alabilir miyiz?