Merhabalar, gidişat ile ilgili ilk güncelleme mesajını paylaşmaya karar verdim. Tumblr kısmında sadece post paylaşmadan ziyade hesap açma üzerinede bir bot oluşturdum bu sayede hesapları açarken ki yaptığım manuel işlemler %85 oranında azaldı bu oranı %100'e çıkarmayı düşünüyorum ve hesap sayısını arttırmayı düşünüyorum. Şuan 83 tane hesap üzerinden işlem yaptırıyorum. Bugün işlem hacmini biraz daha arttırdım.

Aynı zamanda tumblr yanında pinterest için de yüksek miktar hesap rakamları ile işlemleri yapmayı planlıyorum. Hit konusunda şuan kademeli artışını planlıyorum.

Bunlara ek olarak bu işlemleri test sitesi üzerinden yapıyorum ve tüm limitleri ve sistemleri kurguladıktan sonra Yeni sıfır bir site açıp bu siteye tüm botların son halini enteğre edip o site üzerinden devam etmeyi düşünüyorum.

Aklımda şöyle bir strateji var, Tumblr üzerinden sadece tumblr'a giren kullanıcılardan hit çekmekten ziyade tüm paylaşımların linklerini kayıt edip bu linkleri google'nin gözüne sokup Google'den tumblr'a hitin girişine yardımcı olup oradan da trafiği kendime çekmeyi planlıyorum.

Genel görüşüm şuan için kesinlikle tumblr'la uğraşmaya değer.

Yorum atan ve başarılar tekrardan diyelenlere teşekkürler. Sorunuz varsa sorabilirsiniz, bir sonraki güncellemede etiket almak isteyen kişiler bu yoruma beğeni gönderirse sevinirim çünkü mevcut bir kaç etiketi atarken acaba etiket atmamı istemiş midir diye düşündüm.

İyi forumlar.

@Eyupkorkut; @Vfreaks; @okyanus1; @Bluesia; @AFNaNTiK; Misafir;