isininbasinda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hedefi direk yüksek tutmak size birşey kazandırmaz hocam ancak aşama aşama hedef belirlemeniz sizi motive eder ve veriminizi artırır.

Ben olsam şöyle yapardım;

Hedef 1: Para kazanmasını aç
Hedef 2: 1 Ay boyunca günde 2 içerik girmek. Gelir analizi yapmak
Hedef 3: Getirisi yüksek olan bgbg başlıklarını belirleyip içerik sayısını günde 1 e indirerek aynı parayı tek videodan kazanmak.
Hedef 4: Birden fazla kanal oluşturmak ve hedeflediğim miktarlara ulaşmak.

İzlenme = Kazanç
Çok fazla izlenmek için için videonuzun tutması gerekir tutması için video izlenme sürenizin ve tıklanma oranınızın yüksek olması gerekir.

Hedef 1: Farklı kapak fotoğrafları ile tıklanma oranı artırma ortalama üzeri tıklanma bulana kadar çalışma
Hedef 2: Videonun ilk saniyelerinde 0-20 videodan insanlar bu saniyeler arası çıkmaz ve izlemeye devam ederse videoların daha çok kişiye önerilir. Video'dan çıkma oranını azaltıcak çalışmalar yaparım. En iyi verimi almaya çalışırım.
Hedef 3: İlk saniyeleri izletmeyi başardıysam viral olmak için virdek ortalama izlenme süresi kaldı videoyu bir şekilde ortalama izlenme süresini artırmak kaldı. Bunuda deneme yanılma yolu ile bulur içerik tarzımı o yönde yapardım.

İçerik paylaşıcam 1k usd alıcam biraz hayali oluyor bunun için yol çizmen lazım o yolada yukarıdaki gibi hedefler koyarsan başarılı olarak ilerlersen ana hedefine ancak böyle ulaşabilirsin bol kazançlar
Teşekkür ederim hocam.

Para kazanması yakında açılacak şartları tamamladım zaten.

Bu içeriği ve videoları arkadaşlarım yapıyor reelde onlar zaten bana öğretti onların analizi var onlar 1k izlenim başında ortalama 20 usd kazanıyorlar bende o yola çıkarak bu işe başladım. İçerik ve konsept aynı zaten ve hedef koyduğum miktarın 7-8 katını kazanıyorlar aylık.

Videolarım izlenmeye göre izlenim saatinin çok iyi olduğunu düşünüyorum.

Bu hedefe arkadaşlarımın yönlendirmesi ve bilgi birikimleri ile devam ediyorum inşallah hedefe ulaşacağım.