Hedefi direk yüksek tutmak size birşey kazandırmaz hocam ancak aşama aşama hedef belirlemeniz sizi motive eder ve veriminizi artırır.

Ben olsam şöyle yapardım;

Hedef 1: Para kazanmasını aç
Hedef 2: 1 Ay boyunca günde 2 içerik girmek. Gelir analizi yapmak
Hedef 3: Getirisi yüksek olan bgbg başlıklarını belirleyip içerik sayısını günde 1 e indirerek aynı parayı tek videodan kazanmak.
Hedef 4: Birden fazla kanal oluşturmak ve hedeflediğim miktarlara ulaşmak.

İzlenme = Kazanç
Çok fazla izlenmek için için videonuzun tutması gerekir tutması için video izlenme sürenizin ve tıklanma oranınızın yüksek olması gerekir.

Hedef 1: Farklı kapak fotoğrafları ile tıklanma oranı artırma ortalama üzeri tıklanma bulana kadar çalışma
Hedef 2: Videonun ilk saniyelerinde 0-20 videodan insanlar bu saniyeler arası çıkmaz ve izlemeye devam ederse videoların daha çok kişiye önerilir. Video'dan çıkma oranını azaltıcak çalışmalar yaparım. En iyi verimi almaya çalışırım.
Hedef 3: İlk saniyeleri izletmeyi başardıysam viral olmak için virdek ortalama izlenme süresi kaldı videoyu bir şekilde ortalama izlenme süresini artırmak kaldı. Bunuda deneme yanılma yolu ile bulur içerik tarzımı o yönde yapardım.

İçerik paylaşıcam 1k usd alıcam biraz hayali oluyor bunun için yol çizmen lazım o yolada yukarıdaki gibi hedefler koyarsan başarılı olarak ilerlersen ana hedefine ancak böyle ulaşabilirsin bol kazançlar