Diamond un kişiliği karakteri beni ilgilendirmez.
X bir kişi bir konuyu anlatırken o konu doğru mu degilmi ben sadece ona bakarım. Ve Diamond anlattığı o konu yuzdeyuz doğru. Aksini iddia ediyorsan o video ile alakalı, buyur delillerini koy ortaya. Tartışalım. O video ibretliktir benim için. Ve o videoda anlattığı husus %100 doğrudur. Diamond kişiliği kim olduğu neye hizmet ettiği beni ilgilendirmez. O videodaki hakikatler doğru mu değil mi? Dibine kadar doğru. Mesele bitmiştir. Ben ona bakarım.
Diiamondun anlattığı da yalan ve manipülasyon
O uçaklar binmeye çalışanlar yıllarca ülkelerine ihanet etmiş ve Amerika'nın ekmeğini yiyenler .tabiki kaçmaya çalışacaklar. İnsanların İslam ülkelerine değil de Avrupa'ya gitmek istemesine gelince
İnsanlar Avrupa'ya parasının değerinden dolayı gidiyor. Yoksa Avrupa insan hakkı diye bir şey yok. Amerika Fransa vs sırf İsrail katliam yapıyor dediği için tutuklanıyor. İnsanların Avrupa'ya gitmek istemesinin tek sebebi daha müreffeh yaşamak istemeleri. Afrikalıların bizim ülkemize gelmeleri gibi. Avrupa'ya kaçan dininden dolayı gitmiyor ki imknlarından dolayı gidiyor. Bugün hala Fransa Afrika'da çocukları ölğmğne çalıştırıyor. Ama sorsan insanlar Fransa'ya gitmek istiyor. Diamond bunları bildiği halde insanların gözünün içine baka baka yalan söylüyor. Manipülasyon yapıyor.
Eğer taraflı değil de gerçeğin peşine düşen biri olursan bunları görebileceğini düşğnüyorum. Sana istersen numaramı vereyim konuşalım da dedim. Yazmak ve yazarak anlamak-anlatmak anlaşılmayabiliyor.
herkes içinde bazı doğruların olduğu ama sadece yönlendirme ve maksatlı videolar hazırlayabilir. İçinde doğrularında olması bunu savunulur yapmaz. Diamondun anlattığını içinde doğrular da var. Doğruların olması yalan söylediği ve manipüle ettiği gerçeğini değiştirmez. Yazacak çok şey var ama yazmakla olsaydı sen bu konuyu açmazdın zaten.
Sana sadece manipüle olmamanı,manipüle ile seni doğrunun düşmanı yapacaklarını bilmeni tavsiye ederim
İyi forumlar