Mesela İsviçre yakın tarihe kadar çocukların fakir ailelelerden alınıp köle olarak satıldığı bir ülkeydi.
Her ülkede kötü muamele suç vs olabilir. Bu konu sadece düşmanlık için açılmış. Ve ya ona hizmet ediyor. Körler sağırlar birbirini ağırlar videosu olmuş. Hele bir de diamond gibi birinin videosunun destek için eklenmesi tam komedi olmuş. (Diamondun uçak tekerine tutunmaya çalışanların Amerikan mandıcaları olduğunu bilmiyor.)
Bu mantıkla her kes her zaman kötüdür. Herhangi birini sevmeyen birinin hazırladığı ve içinde gerçeklerin de olduğu videolara bakarsanız ve videoların tarihi gerçekliklerine bakmadan yorumlarsanız herkes kötüdür.
Bunu anlarsanız doğru okumayı öğrenebilirsiniz. Yoksa dediğim gibi
Körler sağırlar,birbirini ağırlar
Diamond un kişiliği karakteri beni ilgilendirmez.
X bir kişi bir konuyu anlatırken o konu doğru mu degilmi ben sadece ona bakarım. Ve Diamond anlattığı o konu yuzdeyuz doğru. Aksini iddia ediyorsan o video ile alakalı, buyur delillerini koy ortaya. Tartışalım. O video ibretliktir benim için. Ve o videoda anlattığı husus %100 doğrudur. Diamond kişiliği kim olduğu neye hizmet ettiği beni ilgilendirmez. O videodaki hakikatler doğru mu değil mi? Dibine kadar doğru. Mesele bitmiştir. Ben ona bakarım.