Hocam devir çok değişti artık yenilikçi hatta yeniliğe öncülük etmek gerekiyor. Yıllardır yapılan işi tekrar yapmak ne kadar mantıklı? Piyasadakilerden daha iyi bile olsanız neden sizi kullanayım ki? Mesela ben resim yükle veya upload et yazıyorum ilk çıkan siteye girip yüklüyorum diyelim. İlk sıralamaya yerleşebilecek gücünüz ve bütçeniz var mı? Harici hit alamazsınız hevesiniz kursağınızda kalmasın daha yenilikçi şekilde çözün mesela upload ederken neden bir websiteye yüklüyoruz? Keşke masaüstünde bir uygulama olsa örnek veriyorum boş klasör gibi düşünün girdiğimde yazacağım kod veya kısaltılmış link ile o dosyaya erişebiliyorum oradan sürekleyip download edebiliyorum yetkim varsa upload edebilirim veya kendi dosyalarımı yükleyip paylaşbilirim. Böyle bir sistem olsa muhasebe gibi firmalara yıllık ücret ile satabilirsiniz bile.

Tabiki bu benim düşüncem hocam ne zaman birşey upload etmek için google aramada 2. sayfaya girip oradan bir siteden upload işlemi yaptınız? Google ilk sayfadır hocam hatta ilk sayfa ilk sıralar yoksa rekabet edemezsiniz. Yenilikçi olursanız dediğim gibi sürekle yükle sürükle masaüstüne çek tarzında olursa kolaylık olur kullanılabilir harici rekabet için çok büyük paralar ve işinde çok iyi seo uzmanları ile çalışmalısınız. Forumdan 10bin liraya premium seo paketi almakla olmuyor bu işler tabiki bu benim fikrim hocam