phpwebdeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilinirlik her şeydir hocam bu sektörde. Özel olarak kimse bir yeri tercih etmiyor illaha şu olsun vs diye artık herkes bi yer olsun da yükleyip geçeyim diye bakıyor. Yani, evet rekabet anlamında hala birileriyle rekabet edebilirsiniz (yalnızca bu sektör özelinde söylüyorum bunu)

AMA

sunucu maliyetleri belinizi çok ciddi bükebilir yani ilk etapta adsense reklam geliriniz olsa bile değer mi? Şüpheliyim. Ben girmezdim bu işe çünkü 1 sunucu 2 bilinirlik için harcayacağınız ciddi reklam bütçeleri yüksek meblağlar gerektirir.

Kaldı ki birileriyle bir şeyler paylaşmak için artık wp, google drive vs vs çok tool var...

Olmaz diye bir şey yok eğer sunucu maliyetlerini tolere edebiliriz, gelir modelimiz hazır ve net diyorsanız denenir ama detaylıca araştırmanız gerektiğini düşünüyorum
merhaba sunucumuza güveniyoruz reklam bütcemiz bu sitemize az gele bilir ama 10bin ile 13 bin tl arasında bir bitce ayıra biliriz saten ilk başta ücretsiz olcak ama tabiki bir gelirimiz olması gerek onun içinde baner reklam vb reklam koyacagız ilk yılar değil tabikide