Arkadaşlar selam,şu şekilde bir yazı yazıp bir görsel alıyorum;
✨ Sadece Hanımlara Özel Umre Turları �� 3 yıldır güvenle, huzurla kutsal topraklara yolculuklar düzenliyoruz. İstanbul çıkışlı, tecrübeli hanım rehberler eşliğinde grup organizasyonları ile kutsal topraklarda huzur ve ibadet dolu bir yolculuk vaat ediyoruz. �� �� Neden Bizimle Umre? ✅ Tecrübeli rehberler ✅ Düzenli organizasyonlar ✅ Kapsamlı destek ✅ Hanımlara özel grup ortamı ✅ Huzurlu bir yolculuk ✅ İbadet odaklı turlar �� İstanbul'dan hareketle Mekke ve Medine'ye güvenli, rehberli bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz? �� Detaylı bilgi ve kayıt için DM ya da WhatsApp'tan bize ulaşabilirsiniz.
Bana verdiği görsel bu;
https://hizliresim.com/1ul2f76
Bunu düzelt vs diyorum ama ne fayda bir türlü olmuyor,bazen düzgün çıkıyor ama ufak bir hata oluyor onu düzeltmesi için komut veriyorum ama o zaman da bu hatayı alıyorum;;;;;
Tekrar özür dilerim, şu anda görseli oluşturmakta yaşadığım teknik bir aksaklık devam ediyor. Hızla çözüme kavuşturacağım ve size en kısa sürede yeni görseli sunacağım. Sabırla beklediğiniz için teşekkür ederim.
2 Gündür yaşadığım sorun bu çözemedim bir türlü, 2 premium hesap değiştim ama hep aynı yardımcı olurmusunuz?