Merhabalar, bu konumda sizlere tumblr üzerinden siteme hit çekme denemem ile ilgili gidişatı paylaşmak istiyorum. Yapılan işlemler ve yapılacak işlemler şeklinde 2 bölüm olucak
  • Yapılanlar :
    • Sitem hazırdı yapay zeka ai görselleri mevcut ve 30k içerik yayımlandı
    • Tumblr'da içerik paylaşacak bot otomasyon hazırlandı
      • Site adresi, Başlık, kısa açıklama, başlıktan hastaglar şeklinde ayarlandı
    • 20 adet %85 oranında amerika diğer kalanlar ise kanada ingiltere olucak şekilde hesap açıldı
      • 20 Adet hesap açmamdaki amaç tumblr da hesap bazlı günlük limit sistemi var, bu limitleri aşmak ve daha yüksek paylaşım adetlerine çıkmak.
    • Paylaşımlar cronjob'a tanımlandı ve kendisi otomatik olarak paylaşacak buna ek olarak paylaşım esnasında sorun olan hesap varsa onu pasife alıp log olarak kayıt edecek bu hesapta sorun var bir bak gibisinden
    • Hesapları açarken cihaz dili ingilizce us olarak ayarladım ve amerika üzerinden proxyler kullandım.
  • Yapılacaklar :
    • Gidişata göre içerik miktarını 30k dan ziyade 1 2 milyon yapılıp 20 adet hesapda 200 500 arası bir rakama çıkartılacak
Bu sistemi yapmamın nedeni : Google doğru düzgün hit vermiyor artık ve hiti artık sosyal medyadan çekmemiz lazım. Otomasyonu ilk baş yapıp tek hesap üzerinden denediğimde sitede yayımlanan 200 içeriğie bile abd üzerinden pinterest + tumblr paylaşımlarından hit geldiğini gördüm ve bunu genişletmeye karar verdim

Sizlerede tavsiye ediyorum ve konuda asıl güzel hit miktarlarına ulaşacak mıyız bunu görmüş olucam.

Bu ilk 200 gönderi ile siteme sosyal medyadan ufakta olsa gelen trafiğin istatistikleri :

Örnek post görselimiz :

İyi forumlar.