Keşke 3 video ile başlamasaydın hocam, Youtube studio içerisinde canlı destek var oradan youtube çalını ile birebir konuşabilirsin. Soru sorabilirsin. Oradaki arkadaşların söylediklerine göre bir günde birden fazla içerik paylaşılması içerik sayısı önerilme oranını düşürmez diyorlar. Ben kendi tecrübeme göre düşürdüğünü düşünüyorum. Bir içeriğin önerilmeye girdiğinde yeni içerikler paylaşırsan o videonun ömrü doluyor gibi geliyor bana. Ben hep bunu yaşadım o yüzden günde 1 içerik diyorum tabiiki sana kalmış hocam günde 3 içerik devam edersin 1 hafta sonra kanalın patlar belki orasınıda bilemem önemli olan bu videoların kalitesi. Video yapmak zamanını almıyor olabilir ama önemli olan video yapmak değil önemli olan izleyiciyi ilk saniyelerde ben bu videoyu izleyeceğim demesini sağlamak sonrasında ise sıkılmadan videoyu izlemesini olabildiğince videoda uzun kalmasını sağlamak. Yoksa video üretmek ne ki günde 100 tane bile üretebilirsin. İzlenmedikten sonra günde 1 atma ile 3 atma arasında fark yok ki
Hocam zaman ayırıp cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Söylediklerinizi dikkate alacağım