isininbasinda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Shorts içinde günde 1 video kafidir hocam. Günde 5-6 video paylaşan kanallarda görüyorum başarıyı elde etmiş. Günde 1 shorts kanalıda. Bu biraz kanalınıza ve içeriğinize bağlı etken shorts için konuşuyorum tabii. Yeni başlayacaklar için günde 1 video çok daha mantıklı geliyor hocam hem istikrar konusunda hemde şuan günde 5-6 video ile kanalın oturmasındansa günde 1 içerik ile kanalın oturması daha mantıklı geliyor bana. Bence günde etkili 1 içerik her zaman iyidir. İzleyiciyi elde tutabilecek bir video 7 günde yapılıyorsa haftada 1 de olabilir. Dediğim gibi önemli olan etken izleyicinin videoyu geçmemesi izlemesi bu içeriği ne kadar sürede oluşturabilirsin? Günde 6 adet böyle video oluşturabilir misin? Bence çok zor . Hadi bugün oluşturdun. Hergün bu üretim ile devam edebilir misin? Bu sorunun cevabına göre içerik sayını belirleyebilirsin hocam

Hocam dün yeni bir kanal açtım. ortadaki videoyu sabah saatlerinde, üstteki videoyu akşamüstü, en alttaki videoyu ise akşam attım. bu shortsları oluşturmak zamanımı almadı çok fazla. yine de günde 1 shortsa düşmeli miyim?