Merhabalar herkese, aktif X kullanıcısıyım. Cursor olayı baya bir X'i çalkaladı, sonrasında Türkiye'ye kapatmaları ayrı bi çalkaladı. Öylesine gezerken yorumları vs okudum ve r10'a kötü söylemler gördüm ve bi konuda da haklılar. Bu lisans "haksız" lisans satışı sadece Cursor vb. platformların hakkını yemiyor, ondan faydalanabilecek binlerce, onbinlerce öğrencinin hakkını yiyor. Şu anda Cursor'a 20 dolar veremeyecek bir çok genç vardır, r10'da bile vardır. Bu tür şirket politikasının yasakladığı tüm lisans satışlarının iptal edilmesi yönünde benim düşüncem. Cursor vb bizim olsaydı bence bunun yapılmasına göz yummazdık asla. Çoğu X kullanıcısı bu konuda r10.net'i suçlu buluyor ayrıca. Ticaretimin çoğu kısmını bu platformda severek yapıyorum ve hali ile benimsiyorum. Benimsediğim için bu konu açılmıştır yoksa gerçekten umrumda olmaz. X'de tokatcı mekanı olarak geçiyoruz ne yazık ki. Çoğunluk işini hakkıyla yapıyor ama %1'lik bir kesim itibarı yok ediyor. Yönetimin buna müdahale etmesi gerektiğini düşünüyorum.
X görüntüleri aşağıda: