hzshadowbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam siz kullanıcılar gıdıpde 50 tlye anlık atan bır servısı satın almak yerıne 40 tlye atan yavaş servısden almayı tercıh edersenız bu sıkayetı yapmaya cok hakkınız yok gıbı dusunuyorum tabıkı durust olmayan panel sahıplerı var fakat siz kullanıcıların da %90 ı 3 5 tlden sakındıgı ıcın bu gıbı sorunlar yaşıyor ve yaşamaya devamda eder servıslerdekı fıyat farkı bosuna olmuyor yani katagorı modlarına deneme bakıyesı vermekte ekstra sacma bır fıkır gıbı geldı sonucda mod olan kısı senın hangı servısı kullanacagını bılemez zaten genel olarakda kullancagınız hızmete gore deneme bakıyesı verılıor bu deneme bakıyesı tabıkı 50 100 tl olamaz servısın mınımum tutarına gore bakıyenız eklenır yada 10tl atar kendınız saglayıcı tarafından onerılen servıslerı test edebilirsiniz
Hocam 10 senedir r10 üyesiyim. 6-7 senedir işim gereği çoğu smmde üyeliğim vardır. Birkaç saat önce 3800 TL'lik sipariş şikayeti girdim çünkü servis açıklamasını gerçek yazmamışlar. Kendi adıma konuşacak olursam ucuz servislerin patlak olduğunu zaten biliyorum. 1000 takipçi 100-120 TL'den satan adamdan da aldığında ya hesaplar servis açıklamasındaki gibi olmuyor, ya da takipçiler 1 haftada gidiyor. Sorun servis açıklamasına yada fiyatlara yazdıkları gerçekdışı şeyler