Merhaba dostlar, piyasa genel olarak sıkıntılı, yaprak kımıldamıyor, ailem inşaat sektöründe ben ise forum içerisinde bir şeyler elde etmeye çalışıyorum, kimle konuşursak konuşalım en egoist mütaahitten en zenginine herkesin ağzında aynı cümle; İşler çok kötü veya durgun.
Forum içi satışlarım geçen seneye kıyasla %60 düştü.
Bir işe girişmek isteyen arkadaşlara önerim; bu piyasada herhangi bir işe girişmeyin, çünkü aslında çok başarılı bir projedir fakat piyasanın kötü olmasından dolayı istediğiniz kazancı sağlayamazsınız, hevesiniz kaçar.
Faizlerin düşmesi gerekiyor.
Sizde durumlar nasıl?
Bizim millette göz olduğu için işler iyi diyen batıyor nazarından insanlar konuşmak istemiyor.. İstanbul doğubankta tanıtık bir kaç arkadaşım var. Elektronik dükkanı işletiyorlar.. 10 senedir 1 kere işler iyi demeyi birak.. fena degil dediklerini duymadım.
-Kanka işleriniz nasıl?
- Piyasa ölü, işler durgun., Ekonomi patlak.. Böyle giderse hikayesini okuyorlar.. Bu bir grup galiba..
Sonuç bu arkadaşlarım her sene BMW veya Mercedes veya AUDI 'nin en son modeline arabalarını takas ediyorlar
2 yaşında arabaya binmezler. En az oturdukları ev + bir kaç evleri vardır. Kazanmayada devam ediyorlar maşallah..
İş mi? çok kötü abi piyasa çok kötü bu koca bir yalan arkadaşlar.. Çalışmasını doğru yapan her zaman hakkını alır. Alamadım diyen ya hile hurdaya başvuruyordur yada yolunu bulmuş aman bana bulaşmasın diyorlardır.