ThawRakhtif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben ayda 20 bin tl'den fazla makalecilere para veriyorum. tek tek ai ve copy controlü yapılıyor hocam. hiç bir şekilde kopya yazı veya ai yok.
Düşüş nedeniniz budur belkide hocam. Sunucu, özel yazılım vs den daha önemli olan bir şey varsa oda içerik. (bence)
Konuda gördüğüm kadarıyla bu yaşadığınız sorunu wp olmayan kişilerde yaşamış. Demekki sorun direkt wp ile alakalı değil.
Belkide içerik konusunda bazı radikal kararlar almanız gerekiyor?
Bir web sitesinin bana göre %70'i içerik kalitesi.
Google özellikle son 1 yıldır yeni siteleri (özellikle günlük 20-30+ içerik giren siteleri) hızlı bir şekilde çıkarıp sonra düşürüyor. Bu sorunu çok yaşıyor insannlar. Bunu neden yaptığına odaklanmak lazım bence.
Artık herhangi bir konuda bile binlerce içerik yazılıyor. Buda sizin içeriklerinizin ön plana çıkmasını zorlaştırıyor. Bu konuya yoğunlaşmak lazım diye düşünüyorum.

Zamanında bu konuda sektörümle alakalı çok kafa patlatmış ve sonunda istediğimi almıştım bir sitemde. Ben sunucu, optimizayson konularına 2 saat düşünüp işlem yapıyorsam, içerik konsepti, içerik geliştirme, rakip içerik analizi konularına 10 saatimi verdim hep. (sayılar örnek) Ve hangi işimi bu şekilde yaptıysam hep istediğim noktaya ulaştım. Mesela bu sayede; 150-200 içerikle 17k hit alıyordum finans sektöründe.
Çoğu zaman bir içeriğe 1 günümü veriyordum. Nasıl daha iyi yapabilirim? "Kullanıcıya neyi verirsem benim sitemden sonra bu kelimede başka siteye gitmez!". Mantığım tamamen bu yönde benim.

Konunuza yazanların çoğusu sunucu v gibi şeylere odaklanmış. Bence sorunu yanlış yerde arıyorsunuz.