Merhaba dostlar, piyasa genel olarak sıkıntılı, yaprak kımıldamıyor, ailem inşaat sektöründe ben ise forum içerisinde bir şeyler elde etmeye çalışıyorum, kimle konuşursak konuşalım en egoist mütaahitten en zenginine herkesin ağzında aynı cümle; İşler çok kötü veya durgun.
Forum içi satışlarım geçen seneye kıyasla %60 düştü.
Bir işe girişmek isteyen arkadaşlara önerim; bu piyasada herhangi bir işe girişmeyin, çünkü aslında çok başarılı bir projedir fakat piyasanın kötü olmasından dolayı istediğiniz kazancı sağlayamazsınız, hevesiniz kaçar.
Faizlerin düşmesi gerekiyor.
Sizde durumlar nasıl?
Bilmiyorum ama etrafımda ki hiç bir mütahit arkadaşımın durumu kötü değil hepsinin durumu gayet iyi belki bölgesel fark vardır
Foruma gelirsek işlerinin düşmesi Bence de normal çünkü eskisi kadar forumda kullanıcı yok gibime geliyor açılan konu sayısı hareketlilik yok gibime geliyor belki istatiklikler farklıdır ama eski hareket yok gibime geliyor o yüzden normal,
Lakin zengin hala zengin fakir hala fakir değişen bir şey yok millet olarak refaha eremedik ne yazık ki