Arkadaşlar merhaba, öyle yapıp köşeye koyduğum 3 uygulama vardı. Birisi fal uygulaması. Aklınıza gelecek tüm fallara bakıyor, reklam entegresi var, database olarak 1gb ram olan server dahi çalıştırır o derece sorunsuz işliyor. Arayüzü vs piyasadaki programlar gibi değil. Her yeri efektli. O fal havasını yakalatıyor. Falın sistemden dönmesi ortalama 10 saniye sürüyor. Yaklaşık 300-400 harf aralığında tamamen detaylı. 14 fal çeşidi var içerisinde. Premium kısmını entegre etmedim sadece ona da bakacağım. Diğer uygulama İslami bir uygulama. Hadisler, kuran, sesli, latin alfabesi, ilmihal aklınıza gelebilecek islami her şey var. Şu an için reklam koymadım. Muhtemelen banner reklam eklerim. Bir de Tinder benzeri bir uygulamam var. Konum hizmetleri kullanmıyor. Maaliyet düşüyor. Yine diğerleri gibi database için masraf neredeyse yok. Hepsinde zaten bildirim sistemleri de var. Şimdi bu uygulamaları satışa koysam. Ortalama fiyat ne vermeliyim? Ve de bu uygulamaları satmak mı yoksa yayına almak mı daha mantıklı sizce? Fal uygulamasının Huawei Store için o bölgeye özgü Çince ve Çin usülü falları da yapmayı düşünmekteyim. Fal uygulamasından dönen falların ortalama maaliyeti 1 milyon kelime başına 2 dolar kadar. Ve bölgeselleştirmeyi de yazıyorum. Yani bizdeki kahve falı revaçta ise yurtdışında tarot falı revaçta. Ona göre değişimler ve dile göre ekran görünümleri de ekliyorum. Fakat ben bu satış işlerinden çok anlamam. Arkadaşım da R10 araştır oradakilere sor demişti. Size sormayı uygun gördüm.