Kem4l adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10 hiçbir zaman kaybetmez, çünkü marka burası, ticari ilanlar için ufak rakamlar talep baktığınız zaman ediliyor aslında, bozum kategorisinde olsun, yazılım satış kategorisinde olsun ve diğer kategorilerde üyelik yada abonelik veya reklam paketi almayanların konuları her zaman aşağıda kalıyor. Benim önerim tabi var, madem r10 bu tarz bir ilan, alışveriş, genel webmaster platformu ve bundan kazanç sağlıyorsa daha sağlam adımlar atmalı ve gerekirse kendi havuzunu oluşturmalı, prosedürlerini biliyorum bir ilan, reklam sistemlerinin ama burada ciddi bir ticaret dönüyor mu? Dönüyor evet. Dönüyorsa önlem almamak için ve bizim gibi düşünenleri böyle düşündürmemek için bazı adımlar atmak artık gerekli diye düşünüyorum. TC ve SMS onayları artık günümüzde hiçbir şey ifade etmediğini siz benden daha iyi biliyorsunuz Coşkun Bey, Herkesin datası ortalıkta dolaşıyor. Ben gelip buraya X bir kişi adına üyelik açabilirim, eğer ben bir d.landırıcı isem ben o kimliği bir şekilde çıkarıp size selfie ile fotoğraf dahi atarım. R10'daki en azından riskli tutarlarda veya güvensiz görülen ticaretlerde bir komisyon yada havuz sistemi gelmeli diye düşünüyorum. Tabi şu da var, yönetimdeki çoğu arkadaş gönüllülük esası ile yapıyor bu işi diyorsunuz, kim kalkıp hesabına veya ortak hesaplara sürekli para alarak bunu muhasebeleştirecek işte bu tip durumlar da muamma, bu sadece bir öneri, detayları siz R10 yönetimine düşüyor. Ya da aynı şekilde devam edeceğiz. İyi günler dilerim.
Bu işi Türkiye’de nasıl yapmayı düşünüyorsunuz?

Yazılım için anlaştılar finalde neler olur sizde bunu biliyor olmalısınız..

Günler süren sorunlar, telefonlar, şikayetler bu kadar yoğun bir platformda havuz sistemi hızlıca satın alınıp hızlıca teslim edilebilen hizmetler için olur örneğin hesap satışı, oyun ürünleri vb.

Webmaster konuları çok zor..

Biz zorlukları biliyoruz fakat pilot kategoriler bazında denemeler yapacağız. insanların ve zihniyetin değişmesi lazım ülkemizde maalesef her konuda her sektörde sorunlar büyüyor.