Coşkun Çetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sadece Davetiye ile kayıt olunabildiği halde, T.C ve SMS onayı olmadan kayıt olunamadığı halde üyelikleri dışarıya kapatmamızı mı öneriyorsunuz?
Maalesef haberlerde sürekli gördüğümüz üzere ülkede bu kadar kötü niyetli insan varken R10 ne yapabilir?
Bunu öneride bulunmak adına izah ederseniz gözden kaçırdığımız ve almamız gereken ekstra önlemler varsa belki farkına varıp daha iyisini yapmaya çalışırız.

X bir kişi kötü niyetli ise Kurumsal PLUS satın alarakta tokatlayıp gidebilir almayarakta yapabiliriz. Burada biz ne yapabiliriz? Üyeliği satar geçer gerisini düşünmezler mantığı yanlış.
Eğer bu kafada olsaydık tüm ticari ilanlar için ufak rakamlar talep ederek 30 yılda kazanacağımızı 1 yılda kazanabilirdik ve halen bunu yaparak kazanabiliriz.
R10 hiçbir zaman kaybetmez, çünkü marka burası, ticari ilanlar için ufak rakamlar talep baktığınız zaman ediliyor aslında, bozum kategorisinde olsun, yazılım satış kategorisinde olsun ve diğer kategorilerde üyelik yada abonelik veya reklam paketi almayanların konuları her zaman aşağıda kalıyor. Benim önerim tabi var, madem r10 bu tarz bir ilan, alışveriş, genel webmaster platformu ve bundan kazanç sağlıyorsa daha sağlam adımlar atmalı ve gerekirse kendi havuzunu oluşturmalı, prosedürlerini biliyorum bir ilan, reklam sistemlerinin ama burada ciddi bir ticaret dönüyor mu? Dönüyor evet. Dönüyorsa önlem almamak için ve bizim gibi düşünenleri böyle düşündürmemek için bazı adımlar atmak artık gerekli diye düşünüyorum. TC ve SMS onayları artık günümüzde hiçbir şey ifade etmediğini siz benden daha iyi biliyorsunuz Coşkun Bey, Herkesin datası ortalıkta dolaşıyor. Ben gelip buraya X bir kişi adına üyelik açabilirim, eğer ben bir d.landırıcı isem ben o kimliği bir şekilde çıkarıp size selfie ile fotoğraf dahi atarım. R10'daki en azından riskli tutarlarda veya güvensiz görülen ticaretlerde bir komisyon yada havuz sistemi gelmeli diye düşünüyorum. Tabi şu da var, yönetimdeki çoğu arkadaş gönüllülük esası ile yapıyor bu işi diyorsunuz, kim kalkıp hesabına veya ortak hesaplara sürekli para alarak bunu muhasebeleştirecek işte bu tip durumlar da muamma, bu sadece bir öneri, detayları siz R10 yönetimine düşüyor. Ya da aynı şekilde devam edeceğiz. İyi günler dilerim.