Başkalarının yaşadıkları hep hikaye gelir mistik olaylarda ama ben bizzat başımdan geçenleri dile getireyim. İnanmak veya inanmamak sizlerin elinizde.
Yaşım tahmini 12-13 idi. Çocukluğumu geçirdiğimiz evimizden annemle babam ayrıldıktan sonra taşınmıştık yaklaşık 4-5 km uzaklıkta 3 katlı bir binanın zemin katına taşındık. Ev değişikti çünkü 3-4 binanın arasında kalmış güneş yüzü görmüyorduk. Taşınmamızdan yaklaşık 2-3 ay sonra ben ciddi şekilde rahatsız edici rüyalar görmeye başladı bunların hemen hemen hepsi şeytani rüyalar ve o zamana kadar gördüğüm en gerçekçi ve korkutucu rüyalardı. Günlerce tesirinden kurtulamıyordum. Daha sonra evimizin giriş kısmında yatak odası kısmında ve belli yerlerde elle sürülmüş sarı boyalar farkettik. Rengi sarımıydı tam hatırlamıyorum ama öyle birşeydi. Bilen kişiler bunun domuz yağı olduğunu dile getirdi. Zaten asıl olaylarda bundan sonra başladı. Benim hal ve hareketlerim değişti. İki kişilik gibi görüyordum kendimi rüyalar ciddi şekilde artış gösterdi ve anlatılması güç bazı büyük sıkıntılar üst üste gelmeye başladı. Derken bir Annem, ablam ve ben Turgutlu da teyzemlere gelmiştik 1 haftalığına ve sabah telefon geldi eviiniz yanıyor diye. Tek hatırladığım yangının sebebi bilinmiyor ve belirli eşyaların ( giysilerin ) hiç etkilenmediğini falan duydum.
Bunun daha derin olayları v.s evet var mı var anlatmaya gerek yok. Büyü vardır gerçektir. Fakat her psikolojik sorunların arkasında büyü var demek büyük yanlış olur. Ruhsal tedavilerin sonuç vermediği ve tıbbin son kademesine gidilerek sonuç alınmadığı takdirde konusunda ehil kişilere danışmak bence mantıklı bir davranıştır. Bu benim başımdan geçen bir olay ve çok yakınım olup başına gelen ciddi sorunlar yaşayan kişileri biliyorum.
Sizlere çok geçmiş olsun. Umarım tez zamanda sağlığına kavuşur.