Biraz uzun yazabilirim parapsikoloji ve metazifik ile ilgilenen biri olarak büyü kelimesi ne kadar safsata gibi gelse de aslında anlamı kötü enerjidir. Sanırım hepimiz eneriye inanıyoruz ki ruhta bir enerjidir. Bu gibi büyü ve türev şeyler zaten enerji bedene zarar verir fiziki bedene direkt olarak zarar vermez. Ayrıca gerçekten ciddi anlamda büyü yapabilecek insan sayısı dünya da 2 elin parmaklarını asla geçmez. Büyü işi öyle kolay işler değildir filmlerde ki gibi kemiğe ip bağla falan olayları gibi değildir. Bunu biraz dijital ile yorumliyim. İşletim sisteminde antivirüs olmasa bile bir güvenlik duvarı vardır bu güvenlik duvarı birçok zararlı dosya için seni uyarır eğer inatlaşıp açarsan ya da dışarıdan direkt bilgisayarına fiziki olarak müdehale eden biri olursa işletim sistemin bu virüsü kapabilir. Dolayısıyla bu kötü enerjiye dahil olan kişi ya istemeden yada bilmeden birşeyler yaptı ya da hanesine sık sık ziyaret eden birileri tarafından suistimal edildi. Ama yine de söylüyorum büyü işleri google görsellerde gördüğümüz kağıt üzerine yapılan semboller vb değildir. Psikaytrste gitmesinde fayda var çünkü depresyon her hastalığı doğurur. Geçmiş olsun.