Merhaba, kısa bir süredir aniden sevdiğim biri çeşitli sağlıksal sorunlar yaşamaya başladı ve acillerde bir türlü teşhis alınamadı, belirtiler panik bozukluk gibi görünse de henüz randevu vakti gelmediği için emin değilim, bu süreçte ister istemez oradan buradan maalesef ki büyü olabileceğine dair fikirler duydum ve her ne kadar materyalist birisi olsam da acaba mı dedirtti. Denize düşmemiş olsam yılanın varlığı bile umrumda olmazdı ama maalesef kafama çomağı soktular.

Büyü denen şeylerin antik mısırda bile kullanıldığına dair söylentiler duymuştum, belki de günümüzde gerçekten büyü işe yarıyordur.

Sadece bilmek istediğim daha önce böyle bir şeyden dolayı zarar görmüş ve bunun büyüden olduğuna emin olan birisi var mı ? Varsa nasıl kurtuldunuz. Madem büyü var o zaman çok büyük sanatçılar iş insanları vb. nasıl hayatta kalabiliyorlar, milyonlarca hayranından ya da düşmanından illa ki biri bunlarla uğraşıyordur, bence yok ve olmadığını umuyorum fakat kafamda sorular var.

not: Hacı hoca önerisi için de teizm-nonteizm argümanları için de açılmış bir konu değildir, durum sağlıkla ilgili ve çevremden duymanın beni de rahatsız etmiş olduğundan dolayı atmam gereken adımı öğrenmek istemem sebebiyle açılmıştır.