Geliri yoksa bedavaya verince alacak arkadaşlar vardır

Lafım size değil ölücü çok. kadin sıtemı satıyorum domaın ne cok mukemmel ne de cok kötü 8 harfli ki bu dönemde domaın bulmak zaten zor. kadin.....com diye. 2500 TL'lik tema, 100 lıraya yapsalar logo + 2500 TL'ye yakın içerik. yanı mınımum 5 bın tl masraf ve emek var. Ana sayfanın duzenlenmesı o bu bayağı uğraş. tek site devam edeyım dıye 1500 TL'den satışa koydum bırazda sıkıştım yuzune bakan yok.
Yani insanlar şunu beklıyor 1500 TL ye kadin.com domain olsun, milliyet gibi indeks içerik sayısı olsun üstüne bir de günlük 3-5k hit olsun üstüne geliri olsun. Yani domaın alınmayacak bır domaın olsa neyse cok ıyı olmasa da soran 3 kısıden bırının ıyı ıdare eder dıyebılecegı bır domaın. Burada acil bir satışın varsa fiyatı öldürsen birazda onlar öldürür.
Adam site kurulumu istiyor domaın sorunu da yok kendı alacak. 2500 TL'lik temayı kurayım lisanslı, logonu yapayım, düzenlemelerini yapayım 1000 TL diyorum 3 gundur nazlanıyor :-D yahu sen kendın yapsan zaten tamayı 2500 e alacaksın. garip burada tok satıcı olacaksın zamanını bekleyeceksın een guzelı
Değerlendirme için teşekkürler hocam.
Öyle acil satmamı gerektirecek bir durum yok çok şükür.
Fakat domain güzel ve bu işlerde bilgili birinin eline geçerse çok güzel yerlere gelebileceğini düşündüğüm bir site.
Bendeyken boş boş duruyor yazık ediyormuşum gibi hissediyorum. Geçen gün domaini uzattım +1000 küsür'e.
Anlayan ve hakkını verebilecek birisi olursa satmayı düşürüm.