Kendisi benden Esenler otogara telefon taşımacılığı için aylık 30BİN TL ye yakın para teklif etmişti.
Telefon taşıyacağımı kanıtlar mısın dediğimde görüldü attı, telefon mu taşıyacaktık u.ysurutucu mu tasıyacaktık ne belli değil.
O zaman anlamıştım bir şey olduğunu iyi ki anlaşmamışız
Aman hocam valla kıyısından dönmüşsünüz iyi ki kabul etmemissiniz çok sıkıntılı işler.
Yakın zamanda forumdan dolandırılan biri olarak, artık kişinin plus, kurumsal üyeliği olması, yüzlerce ticareti olması hiç bir şeyi değiştirmiyor. Millet salgına bulaşmış gibi 3-5 demeden dolandırma peşinde. Hayrolsun.
Maalesef artik herkes bir baska kisinin hakkına cok kolay girebiliyo. Su zaman da kolay yonden para kazanmaya calisiyorlar. Bir de Turkiye de adalet kavrami cok agir isledigi icin bazi davalar zaman aşımına bile uğrayabiliyor.
Yaklaşık 1-1.5 yıldır sadece gezinmek için kullanıyorum formu sebebi de çok dolandırılmam ve hala davalarla uğraşmam. Kime güveneceğimizi bilmiyoruz premium üyeliği olanda dolandırıyor ticari geçmişi çok iyi olan da. Geçen hafta dayanamayıp yine ticaret yapayım dedim yine dolandırıldım. Allah sonumuzu hayır etsin
Hocam sizin bünye dolandirilmaya alışmış dolandirilmadan duramiyorsunuz.

önce ürün alamadığım hiç bir ticaret e yanasmiyorum artık.